reede, 12. veebruar 2016

5. klassi poiste rahvastepalli mängud

Pirita Majandusgümnaasiumis toimusid 5. klasside poiste rahvastepalli võistlused. Algrupis oli 4 võistkonda:meie, Laagna Gümnaasium, Merivälja kool, Sikupilli Keskkool.  Pirita poistel oli eesmärk finaali jõuda , kuid ees ootasid väga rasked mängud.
Esimeses mängus Laagna Gümnaasiumiga õnnetus poistel 100 % mängu plaanist kinni hoida ning suudeti eelmise aasta teise koha võistkonda kahes geimis võita. Järgmises mängus oli vastaskes Sikupilli Keskkool, keda võideti suhteliselt kergelt, aga mängus oli palju närvilisust ja pinget. Meeskonna liidrid Martin Lehiste ja Daniel Luts suutsid tänu Marcus Martinsoni heale kaitsetööle ree peale saada ning võideti Sikupilli Keskkooli 2:0.
Alagrupi finaalmängus tuli vastu eelmise aasta meister- Merivälja Kool. Esimeses geimis, suutsid Pirita poisid ainult ühe vastase mängija lõpus välja vista ning said oma esimese geimi kaotuse. Treener Allar suutis poisid järgmiseks geimiks paremini häälestada ning poisid suutsid taas mängu plaanist kinni hoida ning võitsid teise geimi 7:1. Viimases otsustavas geimis oli poistel mänguisu suur, sest saal oli rahvast ja fänne täis, kes kõik elasid poistele tohutult kaasa. Uku Süvari hea kaitsetöö ning Lutsu ning Lehiste muljetavaldav koostöö tulemusena suudeti kõik vastaste mängijad välja visata nii, et meie poistest visati ainult kaks mängijat välja. Lõpptulemus 2:1 Pirita Majandusgümnaasiumile.
Finaal toimub veebruari lõpus Pirita Majandusgümnaasiumi võimlas. Poistel on juba finaaliks üks võit olemas ning loodame,et finaalturniiril õnnestub mäng veelgi paremini ning suudetakse tulla meistriteks.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar