kolmapäev, 25. september 2013

Perepäev 21.09.2013



Septembri kuu kolmandal laupäeval, 21.09., toimus selle õppeaasta esimene perepäev. Traditsiooniliselt toimus orienteerumine teemal „Tunne Piritat“. Perede ülesandeks oli üles leida erinevad paigad piltidel olevate vihjete järgi  ja antud paigal teha kohaloleku tõenduseks foto oma meeskonnast. Sellel aastal oli pilte ja kohti kokku 10. Mõningad kohad paiknesid koolile väga lähedal, mõningad kaugemal.  Vihjed antud piltidel olid erinevate raskusastmetega, seega nuputamist mõningate punktide puhul jagus küllaga.
Laupäeva hommikune vaade paljudest koduakendest oli kindlasti heidutav – väljas oli paks udu. Meie rõõmuks ja õnneks oli ilm meie üritust väga soosiv ning paiguti külastas Pirital meid ka päikene. Meiega koos nautisid kaunist sügisilma ligi 60 osalejat, kes jagunesid 19 erinevaks võistkonnaks. Esimesena lõpetasid raja kaks perekonda, kes läbisid distantsi ratastel ning nende ajaks tuli 54 min. Teisena lõpetanud perekond läbis raja joostes ja nende ajaks tuli tubli 59 min. Kõik lõpetajad said oma energiavarusid täiendada väikse magusa ampsuga, mis nii mõnelgi osalejal pani silma särama ning lubati kindlasti uuesti tulla. Ei teagi, kas meeldis üritus nii väga või oli lõpus saadud komm nii hea. 
Kohale tulnud klassidest oli kõige suurema osavõtuga 1a klass 6 aktiivse õpilase ja nendega perekondadega. Neile järgnes 2c klass 4 õpilasega ja osavõtjate tabelis kolmandat kohta jäid jagama 1b ja 4a klass mõlemad 3 õpilasega.  Lisaks eelnimetatud klassidele osalesid perepäeval veel 1c, 2a, 2b, 3b, 3c, 4c ja 5b klasside esindajad. Perekondadele olid kaasa elama tulnud ka tublid klassiõpetajad: õp.Laumets, õp.Viljamaa, õp. Kukemilk, õp.Loorits, õp.Nei, õp.Jõe, õp.Voitka, õp.Vaik-Luga. Üritusel oli kohal ka kooli direktor Rita Rumm ja abiks huvijuht Eve Reinola.Ootame kõiki õpilasi koos peredega meie järgmisele perepäevale, mis toimub 2014 jaanuaris-veebruaris. Siis juba müttame lumes ja naudime Eestimaa kaunist talve.
Kehalise kasvatuse õppetool








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar