neljapäev, 19. september 2013

Tallinna koolide meistrivõistlused teatejooksudes: tulemused


18. septembril toimusid Tallinna koolide 2013.a. meistrivõistlused teatejooksudes.
Meie kool oli põhikooli arvestuses esindatud nii poiste kui ka tüdrukute koondisega.  Tüdrukute pendelteatejooksu kooseis oli  kehalisekasvatuse õpetajate  silmis tugev ning ootused olid kõrged.
Võistlust alustas esimeses vahetuses Lilian. Kuni eelviimase vahetuseni hoidsime 6-ndas ehk ka kõige tugevamas jooksus neljandat kohta, kuid siis juhtus õnnetus. Nimelt me ei suutnud määruste päraselt pendlit ankrunaisele toimetada. Me küll kaotasime 3-6 sekundit sellepärast ning lõpetasime jooksu seitsmendana, kuid ikkagi reeglite järgi meid diskvalifitseeriti. Meie ajaks oli 1.41,7.  Tüdrukute võistluse võitis Tallinna Saksa Gümnaasium ajaga 1.32,7 , järgnesid  Rocca al Mare Kool 1.33,6 ja Tallinna Reaalkool 1.34,4. Õpetaja Allar kiidab tüdrukuid, sest meil oli väga noor võistkond, kellel järgmisel aastal on lootus jõuda samal võistlusel kõrgele kohale. 
Poiste põhikooli pendelteatejooksu koosseis oli nooremapoolsem ning ootused oli 10 parema hulka pääsemine. Poisid jooksid väga vingelt, ühtegi libastumist hoolimata vihmasest ilmast ei olnud ning aeg 1.28,7 andis 16. koha.  Kõigest 0,9 sekundit kiirem aeg oleks andud 9. koha. Poiste võistluse võitis Gustav Adolfi Gümnaasium ajaga 1.25,1, järgnesid Tallinna Realkool 1.25,9, Tallinna Tehnikagümnaasium 1.26,4.  Kokkuvõteks konkurents oli ääretult tihe ja iga väiksem detail määras palju.  Kiitus igal juhul!
Gümaasium oli meie kooli poolt esindatud ainult neidude poolt! Küsimus kogu kooliperele, mida teevad meie gümaasiumi poisid? 
10.-12 klassi neidude pendelteatejooksus võidutses Arte Gümnaasium ajaga 2.08,5, järgnesid J. Westholmi Gümnaasium 2.09,2 ja  Tallinna Saksa Gümnaasium 2.09,9. Pirita Majandusgümnaasiumi neiud saavutasid hea ning sitke jooksuga 18. koha ning aeg oli 2.16,7.  Kooli au ja uhkus oli üleval hoitud ning tähtsad punktid olid toodud.
4x400m teatejooksu neidudele võitis Õismäe Vene Lütseum, ajaga 4.21,1 ning meie tüdrukud saavutasisd 10. koha, ajaga 4.45,4 29. kooli konkuretsis! Suurepärane tulemus seegi!
4x800m teatejooksus noormeestele võitis Tallinna Saksa Gümnaasium ajaga 8.44,2 ja taaskord meie kooli võistkonna üks noormees ei tulnud kohale, võistelda ei saanud ning koolile jäid punktid toomata. Siinkohal tunnen tõisist muret meie eesmärkide saavutamise üle, sest meie miinimumeemärk on sellel aastal saavutada koolidevahelisel võistlusel koht esikümnes, mis oleks olnud võimalik juba eelmisel aastal, kui ainult gümnaasiumi noormehed oleks  osalenud võistlustel. Iga punkt on oluline!!
Lõpetuseks Suured tänud õpilastele, kes esindasid kooli ja eriti tänan meie gümnaasiumi neide, kes  ei ole viimase kahe aasta jooksul puudunud ühesltki võistluselt! Loodan väga,et gümnaasiumi poisid võtavad ennast kokku ja sellel aastal rohkem selliseid probleeme ei esine!
Kohtumiseni juba järgmisel nädalal Pirita Majadusgümnaasiumi pallisaalis, kus toimub põhikooli poiste korvpalli meistrivõistluste alagrupi turniir!
Õpetaja Allar Raamat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar