reede, 30. september 2016

5-9. klasside jalgpalli võistlused

26. September 5-9. klasside jalgpalli mängude kokkuvõte

Tänasel päikselise ilmaga päeval toimus kaks põhikooli noormeeste jalgpallimatši. Mõlemas kohtumises toimus väravate sadu!

Esimeses kohtumises läksid vastamisi 7A ja 5C klassi noored jalgpallurid. Mõlemal poolajal tagus 7A klass 5C klassi võrku võrdselt kuus palli!
Kuus väravat lõi Kevin Jürna, kaks lõid nii Indrek Uhle kui ka Ken-Martin Järve ning ühe lisasid Lauri Lepson ja Alex-Andre Ojassalu. 
22.minutil sai väljakukohtunik Kaspar Kubber ka teist korda sellel turniiril kollast kaarti välgutada, kui Lepson rumalalt juba 6:0 eduseisus palli mänguseisaku olukorras minema lõi. Kohtumine lõppes seisuga 12:0 ja mängu parimaks valiti pooled 7A klassi värava löönud mehe, Kevin Jürna.

Päeva teises kohtumises mängisid omavahel 6C ja 5A klass. Daniel Luts viis juba esimesel rünnakul umbes kümnendal sekundil 6C klassi juhtima. Robert Leistel õnnestus küll 5.minutil kohtumine viigistada, aga sealt edasi hakkas 6C sauna kütma. Avapoolajal löödi 5A klassi võrku veel viis palli ja teisel poolajal lisati veel seitse. Samas 6C klassi kaitsetöö ka täiesti tasemel ei olnud, kuna 33.minutil lõi Robert Leiste oma teise ning minut hiljem lõi sahistas veel 6C klassi võrku penaltist 5A klassi puurilukk Roden Vahe.
Hoolimata Roden Vahe suurepärastest tõrjetest pidi 5A klass leppima 13:3 kaotusega. 
Mängu parimaks valiti suurepäraselt 6C klassi keskvälja sidunud mängumees Martin Lehiste."

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar